Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν γενέθλια σήμερα!

 

Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί την 26η Ιουλίου!

 


Οι γεννημένοι στις 26 Ιουλίου είναι πολύ έντονα κυρίαρχες προσωπικότητες. Παρόλα αυτά η εξουσία που ασκούν σπάνια είναι σωματικής ή χρηματικής φύσης, αλλά κατατάσσεται στην κατανόηση της αλήθειας της εποχής που ζούνε και της προσωποποίησης της, στις δραστηριότητες τους.

Όταν θα σχολιάσουν κάτι θα το κάνουν με γνώμονα την εμπειρία τους. Είναι άτομα που αντί να αναζητούν διάφορους τρόπους για να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους, συνήθως περιορίζονται σε ένα σημαντικό πεδίο που επιθυμούν πάνω στο οποίο εφαρμόζουν ότι γνωρίζουν για την ζωή. Πολλοί από αυτούς ασκούν μεγάλη επιρροή στην οικογένεια και στον κοινωνικό κύκλο τους ή την κοινωνία γενικότερα. Αυτό γιατί έχουν έναν τρόπο να εκφράζουν τι νοιώθουν οι άλλοι γύρω τους, ίσως και με το να γίνουν ζωντανά σύμβολα.

Κάποια στιγμή στη ζωή τους μπορεί να πρέπει να κάνουν μια τολμηρή απόφαση να κατέβουν από το βάθρο και να αρνηθούν να επιτρέψουν στους άλλους να τους ανεβάσουνε ξανά εκεί. Ως άνθρωποι μπορεί να είναι οτιδήποτε παρά συντηρητικοί στις προοπτικές τους. Συχνά ασπάζονται μάλλον εξοργιστικές απόψεις που μπορεί να γεννήσουν ανταγωνισμό από όσους κρατάνε τα κοινωνικά σχήματα.

Καθόλου παράξενο για αυτούς το γεγονός ότι είναι τζογαδόροι από την φύση τους, αφού συχνά εσφαλμένα έλκονται από δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις, τις οποίες βάζουν σε μια σειρά όταν δυσκολεύουν τα πράγματα και περιμένουν μέχρι να υπάρχει μια ικανοποιητική λύση ή συμπέρασμα.

Με έναν συνδυασμό αντοχής και δύναμης, είναι καλά εξοπλισμένοι για να τα βγάλουν πέρα. Δε θα αφιερώσουν καθόλου χρόνο για να μασκαρέψουν μια αλήθεια, αντιθέτως θα την εκφράσουν ως έχει και καμιά φορά δείχνοντας περισσότερο ενδιαφέρον για την υπεράσπιση της ίδιας της αλήθειας, παρά για τα συναισθήματα των συνανθρώπων τους.

Γεννημένοι στις 26 Ιουλίου: C.G Jung, Stanley Kubrick, Mick Jagger
;